Les 4 cares de Bellmunt

DES
04
08:45

Les 4 cares de Bellmunt

Sant Pere de Torelló

   Hola, soc l’Alba Rovira, tècnica d'Esports de Muntanya, especialitat en mitja muntanya i ànima de Muntanya i Natura. Ja fa 8 anys que em dedico professionalment al guiatge de muntanya. Potser és un tòpic, però la meva feina és la meva gran afició, i quan tinc un forat a l'agenda aprofito per fer muntanya o agafar la càmera de fotos i anar a caçar orquídies o flora de muntanya. Ah, i en temporada baixa, m'escapo algun dia a escalar en roca, la meva altra gran passió.

Et convido a conèixer i gaudir de la muntanya i la natura descobrint la comarca d'Osona, els seus paisatges, racons, patrimoni natural, la gent, etc. un territori autèntic! Vens?

Aquesta vegada et proposo una sortida de senderisme per pujar al cim de Bellmunt donant la volta per les seves quatre cares.

Distància: 8 km
Desnivell: +/- 550 m
Temps efectiu caminant: 3 h
Durada de l’activitat: 4 h (mig dia)
Exigència física: Moderada.  Itinerari adequat per persones acostumades a fer caminades de mig dia amb desnivell importants.
Dificultat tècnica: La major part de l’itinerari transcorre per camins i corriols que poden estar enfangats, amb pendents molt pronunciats.
Hora i punt de trobada: 08:45 h a la Plaça del Doctor Montmany, a Sant Pere de Torelló 

Recomanacions:
  • Cal portar aigua i quelcom per picar, si es vol.
  • Es recomana anar ben calçat, amb botes o vambes amb bona adherència.
  • Cal dur la vestimenta adequada per l'època de l'any i l'activitat a realitzar.
  • És recomanable portar càmera de fotos.
*No apta per menors de 12 anys
**No s'accepten mascotes